Join WhatsApp

Join Now

Join Telegram

Join Now

Class 9 English Voice Question Answer

By Rabbi Masrur

Published On:

How are you? I hope this message finds you in good health and spirits. If you are a Class 9 student, you might be searching SEBA Class 9 English Voice Question Answer online. Rest assured, our article provides a comprehensive collection of these solutions completely free of cost. Just read the article carefully, and you will find everything you need.

Class 9 English Voice Question Answer

(1) Accidents are caused by carelessness.

Ans: Carelessness causes accidents.

(2) Who did this work?

Ans: By whom was this work done?

(3) We were surprised at his conduct.

Ans: His conduct surprised us.

(4) Why did your father refuse such an honourable job?

Ans: Why was such an honourable job refused by your father?

(5) The students elected him secretary.

Ans: He was elected secretary (by the students).

(6) The stage was decorated by the students.

Ans: The students decorated the stage.

(7) The members elected the secretary.

Ans: The secretary was elected ( by the members).

(8) The grandmother looks after the child.

Ans: The child is looked after by the grandmother.

(9) Children like sweets.

Ans: Sweets are liked by children.

(10) By whom can this be done?

Ans: Who can do this?

(11) I have read the book.

Ans: The book has been read by me.

(12) The book was written by her.

Ans: She wrote the book.

(13) A hunter shot the tiger.

Ans: The tiger was shot by a hunter.

(14) The gate was opened by the peon.

Ans: The peon opened the gate.

Rabbi Masrur

A Thinker, Writer & Speaker.

 

Leave a Comment